top of page
  • Writer's pictureploma.cat

El convit de Ploma.cat

Ploma.cat és una revista digital, editada per l'Associació Ona Mediterrània, dedicada al Pensament, la Cultura i l'Art generats a les Illes Balears.



Ploma.catquatre grans seccions:

Articles

Galeria

Ressenyes

Participació dels lectors.

Ploma.cat Dotze focus temàtics:

Idees

Creació literària i llibre

Cultura

Cultura Popular

Cultura Audiovisual

Música

Poesia

Llengua

Arts Escèniques (Teatre, Dansa, Circ, Arts Performatives)

Arts Visuals

Institucions, Entitats Culturals, Centres de Producció i Difusió de la Cultura

Patrimoni cultural material i immaterial.

Ploma.cat vos convida a publicar les vostres contribucions en forma d'articles, ressenyes i imatges de creacions artístiques.

Les vostres contribucions poden ser:

- Article de recerca. Document que presenti, de manera detallada, els resultats originals de projectes de recerca. - Article de reflexió. Document que presenta resultats de recerques des d'una perspectiva analítica, interpretativa o crítica de l'autor, sobre un tema específic, recorrent a fonts originals. - Article de revisió. Document resultat d'una recerca en el qual s'analitzen, sistematitzen i integren resultats de recerques publicades o no publicades, sobre un camp de les Humanitats i la Cultura. - Ressenya. Text breu destinat a fer conèixer i divulgar qualsevol activitat o manifestació artística (una exposició, una obra de teatre, una pel·lícula…) o el contingut d’un escrit (un article, un estudi, una obra literària, un llibre d’assaig…), tot fent-ne una descripció i una valoració crítica. - Traducció. Traduccions de textos clàssics o d'actualitat o transcripcions de documents històrics o d'interès particular en el domini de publicació de la revista.

- Imatge. Fotografia o conjunt de fotografies sobre obres de creació artística.

Ploma.cat disposarà pròximament d'un Consell Editorial que serà el responsable d'establir els criteris de publicació i de seleccionar les contribucions que es publicaran.

dBalears dedicarà un espai a informar de cada novetat que publiqui Ploma.cat.


bottom of page